El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

BETULA ALBA ha estat creat com un espai innovador dins dels complexes residencials per la gent gran, ja que conté diferents espais destinats a tota la societat.

Llocs com BETULA ALBA fan que aquesta etapa sigui tan plena com qualsevol altra, reprenent aficions i iniciant nous projectes. Gràcies a un personal altament qualificat, el nostre organisme i la nostra ment es mantindran en excel·lents condicions el màxim de temps possible. Perquè les persones grans tenim dret a sentir-nos bé, atractius i actius.

Dins de Betula Alba hi pots trobar cinc móns que comparteixen espais i una mateixa filosofia: buscar el benestar del nostres residents i visitants.

  • Hotel-Residència Betula Alba.
  • Salutis: abarca tot el relacionat amb el món de la salut.
  • Espai Genki: es l´espai del benestar, de l'exercici físic (perruqueria - estètica - gimnàs).
  • Restaurant La Tabola: punt de trobada de les famílies, amb una àmplia carta on hi pots trobar plats de tota la vida, junt amb la gastronomia més moderna.
  • Les 1001 Experiències: A més a més de cuidar el cos, és important cuidar la ment, en aquest espai hi ha àmplies programacions de caire cultural i artístic.


Faci clic aquí per ampliar la informació
1ª Setmana Solidària a Betula Alba. AJUDA'NS A AJUDAR!!!
Faci clic aquí per ampliar la informació
Betula Alba va rebre el premi de CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL que lliura l'Associació de Dones Empresàries, Directives i Professionals.
Faci clic aquí per ampliar la informació
La Tabola Restaurant oferirà durant els dies 28, 29 i 31 d'octubre un menú especial de tardor per sopar i celebrar la festa de la Castanyada.
Següent Últim
Notícies 1 a 3 de 26Actualment no existeix contingut per aquest apartat